Nu börjar jag beta av påskens bilder. Först ut: Skärtorsdag (i dubbel bemärkelse!)

skärtorsdag

Så här blev resultatet när jag firade skärtorsdag på riktigt! Ett ganska bra snitt i vänster pekfinger, med den nyvässade kniven. På bilden har jag ännu bara satt på ett plåster, men jag blev snart tvungen att komplettera med två plåster till… Och eftersom Hello Kitty-plåstrena tog slut (heter det så i plural??) fick det bli ett gult med vilda djur på allra ytterst. Vilket piffade upp min för kvällen vita och svarta klädsel. Det var ju ändå påsk….

(det var förresten sushi jag tillagade… och ja… inga fingerbitar följde med in i någon av rullarna!)

2 kommentarer

  1. Åsa.S

    Man skall vara försiktig med vassa knivar!

  2. Cia

    Ohhh Hello Kitty plåster *ser storögt på*

    kanske skulle göra det roligare att göra sig illa 😉 Fast mig hade ni nog fått ta till sjukan invirad i ett lakan 😉

    CiaJa man får ju för tusan ta vad som finns till hand… vare sig det är lakan eller Hello Kitty-plåster. Vi insåg faktiskt att vi saknade ”riktiga” plåster samt gasbinda… kanske nåt vi borde skaffa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑