Smugit in lite påskfärger

köket

Inga lökar än – har inte hunnit på stan och fixa det. Men det kommer, det kommer. I väntan på det är det lite videkissar (som är över från tullisbuketten från förra helgen) ett citrus/örtljus från Village Candle (åh.. det luktar sååå gott)  ett vitt porslinshjärta i form av en liten ”ask” (fyllt med vitaminer) och ett vitt hjärta som bara är ett hjärta.

kissar

 

Och så tuppen förstås!

tupp1

Den fick också flytta fram på köksbordet nu. För det är ju inte såååå länge till påsk.

Och i kopparna på lampan över bordet har jag lagt limegröna ägg:

ägg

(som jag målat själv, för länge sen – dekoren är glitterlim) Närmare påsk får dom nog ta plats i fönstret. Men i väntan på det får dom ligga här  – i tre små glasskoppar på lampan.

groda

Grodan är väl ingen påskpryl direkt. Men jag gillar stylen. Och färgen. Minns inte var den kommer ifrån – men jag tror den suttit på nån ask som är skrotad – men där grodan i porslin räddades.

I övrigt så hostar jag. Som vanligt när det är förkylningar i omlopp. Jag hostar och halsen slemmar –  men jag känner mig inte förkyld. Så jag började veckan på samma sätt som jag avslutade den igår: Med en sväng. Dock tog jag ”korta” svängen idag (5km) just pga hostan. (den ”långa” är vintertid 7,5 km – och igår fick jag premiära den för i år med skor UTAN dubbar!!!!! weeeee)

Det blir en slurk hostmedicin till natten. Och så hoppas jag det stannar där – vid hosta och slem. Ingen förkylning är beställd. Respektera!

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Vilken söt groda!! Vill ha, vill ha, skriker min giriga del av hjärnan.
  Jag vill också tjuvstarta. Funderade på att göra en krans av fjädrar till dörren. Den behöver ju inte vara påskgul.
  Krya på dej. Hosta är bland det värsta på natten, tycker jag.
  /P

  SVAR: jag HAR en krans av fjädrar på dörren. Den har hängt där i två år nu till den här påsken

 2. soffie

  å va fint!grodan är ju supersöt!men blä för den dumma hostan krya på dej från den nu!

 3. Lillkakan

  Å jag ska leta lite påsk saker jag med:0)
  Min förkylning är på v2 nu :0(
  Hoppas du inte blir nå mera förkyld!!

 4. Åsa L

  Åh grodan är defintivt min favorit .-) Har köpt en rejäl träkanin på biltema som ska upp snart – jag gör påsk i köket som det enda rum i huset där vi går lös lite extra……också vid ytterdörren förstås 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑