Snart är det jul igen…

Nu har jag förbokat årets Blossa. Nollnian smakar Clementin och släpps på systemet den 1/10. Men för att slippa riskera att bli utan så kan man förboka via Blossas sida . Självklart klickade jag i en beställning.

Och ivrig som jag blev kryssade jag fel. Såklart. Men det upptäckte jag först efter jag skickat beställningen. Jag hade helt enkelt klickat i att jag ville ha tre förpackningar med miniflaskor åt mig och två åt svärmor… Alltså totalt 5 minipackar. SUCK!

Bara att slå en pling till systemet och erkänna sitt misstag. Men som tur är känner jag chefen på systemet litegrand. (om det beror på att jag springer där för ofta eller om det har att göra med att jag haft hennes barn på förskolan ska vi ha osagt) så hon skrattade bara åt mig och bad mig lägga in en ny förhandsbeställning så skulle han bortse från den första – felaktiga.

Skönt.

Så nu är tre flaskor -09:or bokade (plus två åt svärmor).

Årets första julförberedelse! Känns bra!

4 kommentarer

 1. Eva

  Åh vad gott. Men ack så tidigt. Är ju bara 3 september än så länge…dags att köpa julklappar snart då också? Vad tiden går alltså…

  ja inte tänker jag dricka den förrän till första advent… eller möjligen dagarna innan. Men handla kan man ju…

 2. Cia

  Tänk jag är så dålig på dessa glögger… Jag vill ha vanlig Blossa lättvinsglögg…

 3. Sofie

  Hehe ja visst har jag 😛
  Ja, herregud..snart e det jul igen *ler*

 4. annas Perssonliga

  Mmmm, den lät god!! Brukar också försöka få tag i årsglöggen men riktigt så tidigt ute är jag inte 😉

  Ha en bradag!
  Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑