Sol och salta bad!

kreta

Tur man har minnen… såna behövs dagar som idag… jobbiga, tråkiga och dessutom kalla och regniga… Och tur man har en ny resa att längta till… Bara 46 dagar och 20 timmar tills det är dags! Jag har koll via nedräknaren som finns här!

Bilderna ovan är från fjolårets resa.. då var vi på Kreta och bodde i den lilla byn Kalives. Även i år blir det Kreta. Men Georgiopolis istället.. har varit där förr (3 ggr faktiskt) och det är Bus som utryckligen önskat sig tillbaka till just Geo.

Åh vad jag längtar!…

(Glöm nu inte! Klicka mig en röst! If you think I can blogg! )

5 kommentarer

 1. MissyElliot

  Åh, så härligt!
  Vill också åka utomlands….
  Har du plats i din resväska kanske?
  🙂

 2. Kraaam/Åsa

  Hej hej – har röstat på dig – ser att du ligger bra till…kul….det är du värd – du har en alltid lika rolig och intressant blogg 🙂 kRaMiZ

 3. Sofie

  Ja kanske det.. vore skoj att gå på grönan med er. Vi kan ju kolla på det när det närmar sig. Jag liftar ju som sagt med mamma o pappa så dom måste väl få bestämma lite *skratt*

  Menar du måla mönster eller bara måla?
  Måla mönster är jag inte så bra på så helst inte.. *ler*

 4. ewa

  Oj vilka suddiga bilder jag ser ,det måste ha regnat på mina glasögon.fniss. Låter underbart med en Greklandsresa, Det är något visst med Grekland ändå. Det var några år sedan jag var till Grekland.
  Kreta har jag vart några gånger till.
  Kram ewa

 5. Greger & Gertrud Gregorius

  GRATULERAR!
  Du är vidare till omgång 3 i ”So You think You can BLOG?!”… 🙂
  Omgång 3 börjar på måndag, då 50 deltagare ska bli 20!
  Lycka till!!!
  /GG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑