Sol, sol, sol

goldengate

Klev upp sju minuter i sex. Och då var det nästan ljust. När jag gick på jobbet – tjugo över sex – var natten helt borta. Vi har alltså överlevt mörkret, ytterligare en gång.

Solen strålade från en klarblå himmel idag. Och den värmer. Det var minus 22 grader när jag gick till jobbet. Bara sju när jag kom hem vid halv två.

(bild från i eftermiddags. Kalix egen ”Golden Gate” och en sportlovsfirande unge)

3 kommentarer

 1. Camilla

  Vi har också haft otroligt fina, vackra och soliga dagar nu. Så ljuvligt!!! Jag vill egentligen inte att snön och skidspåren försvinner, samtidigt som jag är ivrig att få sätta igång med cyklingen igen… och borde väl börja jogga lite också igen.

 2. Pernilla

  Ljuset är verkligen underbart. Det är ljust här också runt 7 när jag ger mig iväg till skogen med hundarna. Inga reflexer inga pannlampor. Härligt!! Uppe hos er måste det vara underbart vacker med snö, sol och kyla.
  /P

 3. Therese

  Ja jag älskar att det är ljust då man kliver upp å att det är ljust då man slutar jobba – underbart! Jag springer oftast bara 3-4 km vintertid, så nu tänkte jag springa 5-7, men slutade på milen + några km promme, skönt då solen faktiskt värmde! Idag blri det dock bara promenad då det verkar vara lite för kalt för min hals/luftrör att springa :-/ Är rädd att dra på mig halsont igen så nu är jag superförsiktig! Ha en fin dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑