Soligt avslut på grå dag

teckning

Igår var en GRÅ dag. Förutom att det var måndag och jag jobbade sent var vädret grått nästan hela dagen. Det kom lite regndroppar emellanåt också… Såna dagar är det roligt att få nåt sånt här soligt och fint när man kommer hem. Bus hade ritat mig en teckning. En teckning som föreställer han och jag som badar i Grekland.

Skulle tro att han längtar tillbaka lika mycket som jag!

2 kommentarer

  1. Maria

    Han ritar/målar/skriver så fint din son. Guud vad mycket jag har att läsa ikapp mig om nu. Tur att jag är ledig hela dan så jag hinner med att läsa allt. STOR KRAM från Maria som är hemma igen =)

  2. Cia

    Jag trodde det var du och bus som hoppade i vattenpölar… Så den var ju riktigt bra. Jag såg vilka det var och att det var lek i vatten. Briliant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑