Borttappat: Gammal Creative Muvo 200, 1GB

Min mp3-spelare är borta. Jag kan omöjligt hitta den. Jag VET med 110% säkerhet att jag hade den när jag kom hem från jobbet på fredag. Det regnade men var varmt så jag cyklade i t-shirt. Alltså hade jag spelaren i jeansfickan. Sen bytte jag kläder och vi stack på IKEA. Och under helgen har jag INTE använt spelaren. Var försvann spelaren när jag kom hem och bytte om???

Nu klarar jag mig i och för sig bra utan den. Jag har ju mobilen. Fast jag brukar inte ha den när jag cyklar. Är lite rädd att det ska komma en regnskur medans jag trampar och det vill jag absolut skydda nallen/reservkameran mot. Mp3-spelaren, däremot, är från mars 2005 så den är inte hela världen om den skulle bli fuktskadad.

Men för den skull vill jag ju inte att den bara ska försvinna upp i tomma intet.

Ingen som kan leka lite ”Saida” och tala om var den hamnat???

2 kommentarer

  1. Cia

    Jag har bara ytte pytte saidatendenser när det gäller väder. So nope jag kan inte hjälpa till.

    Har du föresten hört den där om Pryllebben som aldrig ägt en mp3-spelare? Jodå det lär bo en sån i Sthlm… men hyssshhh säg inget till någon.

  2. Åsa.S

    Trist… hoppas den dyker upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑