Ta vara på solen

Idag skulle jag vilja vara ledig – trots att jag har ett kul på mitt jobb. Det verkar nämligen bli sådär kanonbra väder så man bara vill ta cykeln och trampa iväg nånstans och sen ligga på en filt och dricka kallt och läsa tidnigar resten av dagen. Inte jobba!

19 grader kvart över sju på morgonen. Det lovar gött!Skulle tro 25 eller varmare mitt på dagen!

Nåja… Jag ska i alla fall börja dagen med att  slänga mig på en filt – med en tidning – när jag lämnat bus på skolan. Jag börjar nämligen jobba först klockan nio, så jag tänker ta vara på solen!

Bild: Svarta Faran (min mammas farmors gamla cykel) på utflykt vid Lilla Gula Huset

3 kommentarer

 1. Camilla

  Cool cykelkorg. 🙂
  Vilken värmebölja ni fått uppe i norr. Här är det kring 10 grader och mulet i dag. Trök…

 2. Cia

  Svarta faran är bara så cool… Även om min Contessa nog är coolare på ett modernt vis.

 3. Sofie

  Vi känner inte riktigt att vi har råd att åka upp nu. Ska mest troligt upp till Sthlm under midsommar så då gör vi nog en combo. Kommer åka upp i skiftet Juli/Augusti till Norrbotten så då ses vi istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑