Tårta – plan B

Alltså…. tårtan jag skulle färdigställa idag blev inte som jag tänkt mig. Visst – den blev hög och fin. Bottnarna var goda och det var även marängkrämen som skulle vara mellan. Men den som skulle vara ovanpå blev grynig. Man kände vartenda sockerkorn och det knastrade i tänderna när man tuggade. Maken och bus tyckte den blev god.. och jodå. Den var jättegod. Men jag störde mig enormt på knastret. Så – hoppsan – den tårtan åkte i kompostpåsen. Och jag akuthandlade för att snabb-baka en ny. En med färdiga bottnar och jordgubbar. Mums… den fick godkänt av alla! Även av mig!

Så här såg bus ut när han var nyväckt och provade sin nya coola mössa… Trött var nog bara förnamnet…

3 kommentarer

 1. Åsa

  Den såg allt fin ut den där akuttårtan!
  Och jag tyckte det var kul att få veta vad Bus heter mer än ”Bus” 😉

 2. Cia

  Trött men nöjd… Båda hade varit goda för mig… Nu blir det inte mer gottis före jul. Jag är ju faktiskt fet… När hände det?

 3. Camilla

  Det lät inte kul med knastret, bra att du fixade en bättre tårta. 🙂
  Mysig morgonbild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑