Tjugohundratio

newyear_hus

Ja då är det väl bara att ge sig i kast med det nya året – 2010. Som vanligt tar det väl ett tag tills man skriver rätt. -09 sitter liksom i fingrarna.

Nyårsaftonen var toppen. Trevlig umgänge och många skålar. Vi hade MASSOR med god mat. Det räckte, och blev över. Alla riktiga raketer funkade som dom skulle och var till stor belåtenhet. Däremot var det några småprylar som inte gick att tända. Surt. Men å andra sidan kostade dom knappt nåt…

Bus höll igång till närmare halv två. Då bad han att få gå lägga sig. Hans elaka mamma var och skakade liv i honom (eller… snarare väckte honom varsamt!) vid tio över tio. Han var inte fullt nöjd med detta utan tyckte:

– Jag vill sova mera…Kan jag inte få sova tills det blir en ny dag?

Men se, det gick jag inte med på. Vi har nämligen middagsgäster även idag så det är bara att ta nya tag vid köksbänken. Fast först måste vi ta en promenad och handla mera mjölk. Och fler marschaller. Jag vill nämligen kunna lysa upp infarten som vi gjorde igår – och som syns på bilden ovan. Visst var det tjusigt?

6 kommentarer

 1. Kraaam/Åsa

  Maschaller har hög mysfaktor.
  God fortsättning 😀

 2. Camilla

  God fortsättning! Hur länge blir ni kvar i Lilla Gula huset? Till söndag? Trist att inte alla raketer fungerade.

  Jepp. Till söndag. Sen är det jobb som gäller igen.

 3. Karin/Rosa maränger

  GOD FORTSÄTTNING!!! 🙂

 4. Therese - Therre fotoblogg

  Vad mysigt. Fint med alla marschallerna 🙂

 5. Cia

  Jätte fint. Min mamma har irngt och terroriserat min mobil så jag har en minst lika elak mamma som Bus. Jag lät bli att svara ända fram till 14:30. Då klev jag upp… illa måendes och hua… Jag tål inte alkohol.

 6. Sanna

  Marschaller är verkligen mysigt och så inbjudande då man kommer som gäst. Man blir verkligen glad över sådant bemötande. Ni verkar ha haft jättemysig nyårsafton men gäster idag oxå????
  Ni slår verkligen klackarna i taket och firar nyår ordentligt…hi hi…här njuter jag bara av lugnet. Tror jag inte orkar fira tolvslaget förren barnen börjar sova riktigt om mornarna.
  God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑