Toaläget

Igår fogade vi. Och det blev skitbra. Bara sanitetsfogen kvar (den i hörnen samt vilkeln ned mot golvet samt runt rören) – och den ska pappa hjälpa oss med.

Sen började jag även måla utsidan av toan. Annars får vi ju inte upp något dörrfoder.

(På bilden ser färgen blåaktig ut, men den är varmvit)

Idag har jag börjat slipa och måla en dörr. Samt målar färdigt väggen i hörnan mot lilltoan. Men nu ska vi göra paus för lite skogsprommis i värmen. Synd bara att solen inte visar sig mer än lite sporadiskt. Om den behagade stanna framme lite längre åt gången skulle vi få jättevarmt. Nu får vi nöja oss med varmt…

2 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Shit skitbra är ju ett passande ord när man beskriver en toa!
  Snart får ni ha gala premiär… ja eller i alla fall taklagsfest. Kanske picknick därinne innan ni inviger 😉

  Ja nåt blir det – garanterat. Tror bus ska få klippa bandet och premiärpinka! :-). Men vattnet måste ju kopplas in nu innan vi kan montera in prylarna.

 2. Camilla

  Fint! Det där blir ju värsta lyxtoan. Blir den snyggare än den ”ordinarie”? Kanske alla börjar slåss om att få använda den där lilla. 🙂

  Svar. Ja det blir definitivt snyggare än ordinarie.. haha… den har ful gul våtrumstapet nedtill och trasig hemsk mönstrad vit upptill. Fula hyllor och fula rör/element. Men golvet är helt OK – även om det är grön våtrumsmatta… Men den får vänta tills vi drar om elen på övervåningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑