Tom Tits

Vi har återvänt hem till ett lika snöfattigt Norrbotten som vi lämnade i torsdagskväll. Vi har haft en jätterolig långhelg. Med massor av skoj. Och på tok för lite tid. Jag ska försöka blogga ikapp lite i taget. Och här kommer först fler (mobilbilder) från Tom Tits. (Ja den stora i mitten har jag ju visat tidigare. Men nu har jag infogat resten som ska bli en a4  i en kommande fotobok.)

 

Vi gillade verkligen detta ställe. Hur mycket som helst att se och göra. Dessutom nästan folktomt. Vi behövde inte trängas, inte vänta, inte köa… och i restaurangen var vi ensamma så när som på ett vuxet par. Inga barn som stojade där inne. (och dessutom var det kanongod mat till jättebra pris)

Förutom det som alltid finns där fick vi även se på råttrace och såpbubbleshow.

Efter nästan fyra timmars undersökande, provande, upplevande, testande och skrattande (och vi vuxna hade minst lika skoj som bus) åkte vi tillbaka till Rönninge – där vi är stationerade när vi är i huvudstaden och hade lite ”fredagsmys” (eller vad man nu ska kalla det ) med kompisar – så där dagen före den kommande stora festen (som får eget inlägg senare).

Jag rekommenderar verkligen Tom Tits. Tyvärr rätt dyrt – men roligt. Och vad jag förstår är det ännu bättre på sommaren för då är utedelen öppen.

 

1 kommentar

  1. trollmor

    Såg riktigt kul ut. Skönt att få komma iväg ibland. ha det gott . Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑