Torsdag

Kylslagen morgon. Insåg i morse att det kanske är dags att ta på sig mer än bara jeans och en jacka när man cyklar iväg på morgonen. Åtminstone på benen. Ska även be maken sätta på vinterdäck på cykeln under helgen. Bildäcken skiftades igår. Än är har inte lovat snö, vad jag hört, men plöstligt en morgon när man ska iväg är den här.

Om en liten stund ska jag ut i skogen och leka mulle. Jag fick nämligen överta hedersuppdraget att klä ut mig till skogsens beskyddare, eftersom hon som egentligen skulle göra det behövde syssla med annat nu på förmiddagen. Så jag får väl dra på mig näverskorna och gå ut och hitta på nåt skoj att säga. Ska se om jag kan ta en bild på mig själv så ni får se hur snygg (!) jag blir.

I eftermuddag blir det sen badhuset. Det har jag lovat bus hur länge som helst och idag ska det bli av. Hoppas det är varmt och mysigt där – ibland känns det nog så kyligt där. Åtminstone i stora bassängen och vattenrutchbanan…

1 kommentar

  1. Cia

    Ohhh jag minns Mulle som barn fast jag fick bara träffa Mulle en gång 🙁 . Vill verkligen se dig som Mulle tror du passar galet bra som det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑