Torsdag

bin2 bin1

Oh så  han uppvaktade henne… eller tvärt om… länge.. kunde inte låta bli att fota.

 

 

I går var det 14 år sen jag och maken gifte oss. (och nästan på dagen 24 år sen vi blev ett par). Vi fick dock fira var för sig. Jag och bus köpte hämtpizza och hyrde sedan The impossible – en film om tsunamin 2004. Maken var hemma och gjorde thaimat och gjorde sig redo för en ny arbetsdag.

Idag åker jag hemåt fram emot eftermiddagen. Middag hemma i lägenheten och sedan gemensam planeringsdag för alla förskollärare i morgon, fredag.

Därefter åker vi åter mot Lilla Gula.  För då är det ju helg!

Här är grått idag. Regnet hänger i luften. Men bara det inte börjar ösa ned så tänkte jag mig ut och testa min nya mp3-spelare och lyssna på del fyra i Sandhamsdeckarserien.

Igår kollade jag hur fort den gamla spelaren spelar nu när det blivit nåt tokigt med den. På ca 32 minuters lyssning har man hunnit 42 minuters uppläsning. Så det går ganska så mycket för fort…

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Vilka härliga bilder.
  Ha det gott och hoppas solen kommer tillbaka.
  /P

 2. Camilla

  Här har vi haft jättefint väder i dag. I går var det sämre här. Jag var alldeles för varmt klädd i dag.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Grattis till er kärlek i lite efterskott! Å du, wow sådana minnen du har arkiverat i dian fina fotoböcker – det är nått att vara STOLT över!
  Här började fredagen å sista arb dagen för veckan bra, en joggrunda med en nerladdad sommarpratare i öronen – tack för det tipset! KRAM KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑