Tråkiga Januari

januariglögg

Just nu är det förbaskat svårt att hitta nåt kul att skriva om. Eller att ta foton på… Fotoböckerna har ofta brist på bilder från januari och halva februari.. sen, månadsskiftet februari/mars börjar vårvinterbilderna dyka upp och sen är det vår och vips sommar… och fotona trillar in i kamera och mobil och fotobok.

Men som sagt – just den här perioden ÄR trist.

Och kall.

Jag fick ställa in min planerade jogg idag… inte sjutton kutar jag iväg i -22 grader. Det fick bli en rask 40-minuters promenad med ungen istället. Och skönast var att komma in i värmen igen. Vilken tur att vi hade kvar lite glögg… det värmde gott innan vi började med middagen och väntade hem maken.

januariglögg2

I övrigt då?

Tja… jobb, vardagssysslor och bokläsning har upptagit tiden. Och Gotham på TV i går.  Och så har jag någon jäkla skit i nacken.

Mer än så ä det inte i tråkiga Januari.

3 kommentarer

 1. Pia

  Håller med dig om att januari är en riktig transportmånad, även om jag bestämt mig för att ta tillvara nuet så vill jag bara att den ska gå fort!
  Hoppas inte det är något allvarligt med din nacke 🙁
  Ha en fin dag!
  Kramen

 2. Camilla

  Jaa du, jag känner mig helt skittråkig i mitt köksbloggande, men i dag blev det en liten liten skidtur i alla fall. Vackert så. Två veckors förkylning gör ju att man kan bli nästan galen.
  Krya på dig med nacken!

 3. Pernilla

  Men Januari är snart slut!!
  Det glädjen inte mig, det skrämmer mig.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑