Tråkmåndag

solnedgång

Måndagar suger ju, enligt mig. Dom känns alltid för långa, för tråkiga, för mycket att göra.. och idag var det dessutom för kallt! Brrr…. Och ingen snö har vi kvar! För att värma mig har jag och bus tagit oss ett långt varmt bad!

Nåja… nu är det bara fyra dagar kvar till helg. Imorgon ska jag och bowla med några kollegor, på onsdag ska vi eventuellt på IKEA (behöver mera till Lilla Gula Huset), torsdag ska jag på tjejkväll på färghandeln (haha) och fredag sticker vi till stugan.

Så den här veckan ska väl gå den med.

Bilden ovan är från igår. Isen hade lagt sig när vi tog en eftermiddagspromenad ned till havet vid Lilla Gula Huset. Vi ser inte havet från stugan, men det är inte många minuters promenadväg genom skogen. (saknar dock badmöjligheter just här, men vackert är det ju!)

Bus ville gärna testa isen. Men det fick han inte. Det knakade hela tiden och med tanke på hur mycket det regnade på fredag så tordes vi inte. Dessutom plurrade svärmor aldeles vid strandkanten! Men på grunda ställen höll det säkert… som här. Fast jag stod på säker mark när jag fotade.

Behöver jag säga att det blev rätt många foton nere vid fjärden i går eftermiddag? Svårt att låta bli när det såg ut såhär… (ni får säkert se fler senare!)

6 kommentarer

 1. Svärmor

  Oh, så vackert det var! Det gjorde inte ett dyft att jag blev blöt om foten! ❗

 2. m a r i a

  Tråkmåndag….jo jag instämmer!!!
  Blä!
  I morgon kan det bara bli bättre!!!
  Fina bilder, måste nog ut å fota lite snart känner jag…..

  Ha det bra! Kram!

 3. Cia

  Tråkmåndag…Johorå jag håller så klart med!
  Tänkte på att ni kan passa på till ert sovrum just nu.
  Lakan: http://www.ellos.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=21155
  Gardiner: http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=21153&productId=218544&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

  When the going gets tough the tough goes shopping!
  Jul är tacksamt när man kör rött och vitt i sovrummet 😉

 4. Cinsaga

  Vad mysigt att ni har sovit i huset !!! Och vilka otroligt vackra bilder. Här blev det bara lite snöblandat regn och inte ett dugg fint

 5. trollmor

  Håller med om att måndagar är sämsta dagen på veckan. Förut tyckte jag inte det men det har varit lite jobbigt med ditt och datt sista månaderna och jag tror att det är därför jag tycker det är motigt.Det är så många saker på jobbet som tar energi för mig.Tycker jag tar två steg framåt och sedan fyra bakåt. Orkade inte ens göra ett inlägg idag då är det illa ”skratt” Vacker bild.
  Skönt med bad .
  Kramis ewa

 6. Hanneles jul

  Väldigt vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑