Trött tröttare tröttast – det är jag

Alltså.. jag har varit helt sjuuuukt trött idag. Började jobba sex och jag startade dagen med C-brus och två MUGGAR kaffe. Likväl kändes det som om ögonen skulle falla igen – hela tiden.

Efter lunch var det överdjävligt… gahhh…. mera kaffe – denna gång med socker i!

Nåja. Jag överlevde dagen… eller snarare; Jag höll mig vaken. 

Hemma fanns det bara en sak att göra för att inte riskera att somna: En till C-brus och sen på med dessa:

Och så ut…

9 km löpning blev det. Och det gick inte alls så tungt. OK. inte så att jag flög fram. Men det gick bra. Och hemma hade både C-vitaminerna och endofinerna kickat in. Så fram med dammsugaren och sedan dammtrasan. Maken kom hem samtidigt och fixade middag.

Men sen – efter middagen har jag inte lyft ett finger, mer än för att klicka iväg en fotobok på 96 sidor – Nu medan Ifolor har rabatt.

Det enda jag ska göra nu ikväll är städa min handväska – och byta till en höstigare variant. Sen blir det ryggläge. Jag kommer somna bums.

5 kommentarer

 1. Soffie

  Duktig du är som kommer ut på dina springturer.

 2. Pia

  Bra jobbat där att ta dig ut och springa!!
  sv. Haha, nej du. Det är verkligen inte min grej. Men superkul att titta på. Linus deltar i kids race och tycker det är superkul 😉
  Kramen

 3. Pernilla

  Du är en hjälte som springer trots trötthet. Men du, soov nu!
  /P

  Svar: Bästa botemedlet mot trötthet (och mot vanlig huvudvärk -inte migrän dock) ärjust löpning…. Man vinner några timmar på det… endorfinerna, antar jag. Nu ska jag krypa ned med en bok.

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Härligt! Här knöt jag med på skorna och begav mig ut i mörkret i går kväll och sprang lite drygt 3 km, som jag märkt att jag kan göra utan att jag får allt för ont i kroppen efteråt. Idag blev det en promenadrunda på lunchen istället, bättre än inget! Men behövs ändå kaffe… för tröttheten är ett faktum!

 5. Camilla

  Jag har varit lika trött i ett par dagar och äter både extra järntabletter och annat brus. Tror att det beror på att jag äntligen börjat sova bättre, efter att ha sovit så himla dåligt i flera veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑