Tuttkoll

I morgon blir det premiär för mig: Dags för min första tuttkoll. Väldigt lämpligt med tanke på att det är rosa månaden just nu.

Huu… gör det ont?
Går det fort?
Tänk om dom hittar nåt?

 

6 kommentarer

 1. Pernilla

  Ont, nej det är i te rätta ordet. Fort, ja på vårt sjukhus i alla fall. Hitta, klart de inte gör, men OM det finns något, är det en himla tur de hittar. För idag överlever de flesta en bröstcancer.
  /P

 2. Camilla

  Nä, det gör inte ont. Klämmer lite bara. Jag har gjort 2 st nu och jag tror alltid att de ska hitta något hemskt. Det är värre än själva ont:et tycker jag.
  Lycka till! 🙂

 3. Camilla

  TACK också för dina höst/vinterlöpningstips. 😀
  Ska lusläsa det.

 4. Åsa

  Nä, det gör inte ont, och fort går det. Och skulle de mot förmodan hitta nåt, så är det ju bra att de gör det i ett så tidigt skede! =)

  kram kram!

 5. Erica AKA Tomtens Dotter

  Jag tyckte inte att det gjorde ont. Snarare att det var obekvämt. Det mönster jag hittat är att om man har små bröst (alltså typ a-kupa) så gör det ont. Då måste man tydligen använda milt våld för att kunna få in hela bröstvävnaden i apparaten. Men om man har större än så är det lugnt.

  lycka till!

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Går nog bra ska du se! ÄR glad att vi har den möjligheten att kolla, även om man säkert gruvar då det är dags… Önskar dig en fin kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑