Underbara – alldeles för korta – helg!

tioåringen

Vilken underbar helg.

Kanonväder (lördag)
Höstväder (söndag)
Lyckat kalas och nöjd busunge (lördag)
Goda middagar (thai fredag och lammracks lördag)
Härliga promenader (lördag & söndag)
Mys framför usla Bluray-filmer (fredag- och lördagkväll)
Sovmornar (både lördag & söndag)
Hunnit lite ”måsten” (söndag)
Gomiddag på hemmaplan (söndag)
Renbäddade sängar (hemma) (nu ikväll)
Mera bluray-mys (till bra film i hemmasoffan)

Det enda negativa är att helgen snart är helt slut! Och att jag inte känner mig helt OK. Har bland annat en ond hals. Hm!

5 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Grattis du med. Tur du har det nu… Ska du smitta familjen får du se till att göra det nu så ni är friska när vi kommer 🙂

  Äh.. jag skiter i att smitta.. inga pussar till U och så gurglar jag i kroatiensprit, käkar vitlök och echinagard. Och håller tummarna att jag kan jogga – enligt mina planer i morgon. Annars blir det fönsterputs istället.

 2. trollmor

  ja ja en dag före var jag visst…ha ha

 3. TantGlad

  Det har värkligen varit en kanonvarm och härlig helg!
  Villken härlig tårta…mumms! 😉

 4. Camilla

  Krya på dig! Hoppas att bacillen försvinner lika fort som den kom. Jag känner mig så himla trött och gnällig, lugnt på jobbet – lyxade till det med semester tisdag och onsdag, sedan jobbar jag 13-19.30 på torsdag. Tre sovmorgnar med andra ord. Ljuvligt!

  Svar: Jag jag gör vad jag kan för att mota bacillerna… och det verkar gå ganska bra – hittills. har fått gjort massor. Dock inte joggat!

 5. Pernilla

  Hur är det, har jag smittat dej?
  Håller tummarna för att webb-smitta inte fungerar.
  /P

  Svar; Nja.. jag är nästan frisk.. lite småhängig bara.. men inte värre än att jag jobbade och sen har putsat fönster, bytt gardiner, städat, cyklat en mil med busungen och därefter städat tre kökskåp. *Jag överlever nog* (om inte bacillen gör ett nytt försök en annan dag)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑