Busungens höstrum

busrum1

Förra söndagen gjorde jag höstfint åt busungen. Och han och jag är mycket nöjda med hur det blev. Han hade visserligen önskat sig en ommöblering, också – men det går inte. Inte med nuvarande möbler i alla fall. Soffan ryms bara på den väggen den står.. eller snarare.. flyttar jag soffan till annan vägg ryms inte bokhyllan eller skrivbordet. Så samma möblering som förr gäller

busrum2

Visst var det fina gardiner? Ikea. Med stora öljetter som upphäng.

busrum4

busrum3

Nu lovade han hålla ordning – eftersom han tycker det blev så mysigt – och det har han hållit i alla fall en vecka!

Idag har jag roat mig med att göra höstfint i sovrummet. Halsen var mycket, mycket bättre än igår – typ nästan bra – men jag kände mig lite trött så jag skippade joggen och gick och gjorde lite ärenden efter jobbet (samt njöt av ytterligare en sommarlik dag – och jag som trodde sommaren tog slut igår!)  och sedan gick jag lös på sovrumsfönstret och resten av städet.

Jättefint blev det där med. Men dom fotona kommer senare.

Sen, efter middagen, tog vi oss en cykeltur. Inte lika ansträngande som jogging så.. men en mil fick jag och busungen ihop. Maken fick dock ”bryta” eftersom hans cykel inte är helt frisk… så han promenerade en annan väg hem.

Otroligt vacker kväll.. har några foton i mobilen som jag inte kollat närmare på ännu…

7 kommentarer

 1. Soffie

  Vilket fint rum din Goa busunge har

 2. trollmor

  Så mysigt ! Blir sugen på att själv börja med att höstmysa huset. Kramis

 3. Ulle

  Så fint han har det! Varma, mysiga höstfärger ni valt! Hur har ni hängt upp gardinerna/draperiet vid hans säng? Jag förstår att han är supernöjd.

  Svar: Dom sitter på gardinspiraler i taket. En kort i fotändan och en lång (med ögla på mitten så den inte ska hänga ned) efter långsidan. Den har suttit där sen han var ett år ungefär och vi har avverkat lite olika färger på ”draperier”… Och fortfarande vill han ha igendraget till natten.

 4. Pernilla

  Jättefina gardiner!
  Jag ska också fixa lite i köket med gardiner. De som hänger nu, är så blekta och fula. Fixa lite hösthysigt är ju aldrig fel. Får se hur mycket energi det finns kvar när sista hunden är klar för dagen.
  /P

 5. Mona

  Jättemysigt killrum…härliga färger…plats för både mys o sov och även plats för sina grejer.

 6. Åsa L

  Ja vilka härliga gardiner – i det rummet blir man glad av att vara i.

  Mina barn vill möblera om sina små rum också och det är inte alltför lätt.

 7. ☆ Cia

  Ohhhh så härliga gröna färger….. Grönt är skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑