Undra hur många blogginlägg som idag har rubriken; Fettisdag?

fettisdag2

Är det fettisdag så är det!

På bilden ovan har jag precis avslutat en hemmagjort thaigryta som maken fixat medan jag var och testade Milon. (jag sitter ännu i träningskläder och är oduschad!! Fräsch som en nyponros; NOT!!) Och efter maten blev det semla – såklart.

fettisdag

Blir väl två-tre stycken per år… det här är min andra. Och på fredag får jag den tredje.. sen är det nog bra för i år, tror jag. För hur goda dom än är så vill jag inte äta mig less på dessa bakverk.

Hur var det där Milon då?

Faktiskt riktigt bra. Jag blev mycket positivt överraskad.

 • Först kom en kille och programmerade mitt kort efter mig  – till varje maskin. Höjd på sits/handtag, vikter, motstånd och sånt. Allt lagrades på mitt kort.
 • Sen var det bara att köra.
 • In med kortet i maskin 1 – kör i 60 sekunder, medan pelaren i mitten lyser grön. När pelaren ändrar färg – till röd – ut med kortet, flytta till nästa maskin, och så i med kortet. Man har 30 sekunder på sig att byta till nästa maskin.
 • Maskinen ställer automatiskt om sig efter mig – alla reglage ändras , mina vikter blir rätt. Ändrar jag nåt under tiden jag tränar kan jag spara det till nästa runda.
 • Två av maskinerna är kondition – där kör man istället 4 minuter i rätt högt tempo.
 • På en runda hinner man med armar, bröst, rygg, mage, lår samt kondition.
 • Ett varv tar  17 minuter.

Jag körde 3 varv idag och tror bestämt jag kommer ha träningsvärk i morgon. *älskar*.

Och jag tror också att jag kommer gå fler gånger… för med bättre musik i öronen (den som spelades var jäkla ”mesig”) så känns det som att det är rätt effektivt och inte så tidskrävande. Att jag sen har max 6-7 minuters promenad dit är ju inte heller nåt minus…

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät som en bra träningsform! Här blev det dock varken träning eller semla… Ha en fin onsdag! <3

 2. Åsa

  Mitt hade! (Fettisdag alltså 😉
  Tok heller, inte enhetschef… än 😉 Då behöver jag en hel massa mer kött på benen, erfarenhet och kanske lite utbildning också

 3. JUNITJEJ

  Så gott det är med semlor!

 4. Camilla

  Men gud så smart med förprogrammerat kort till maskinerna. Har aldrig hört talas om det faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑