Utmärkelser

Så glad jag blir… medan jag var på semester fick jag umärkelser av inte mindre än TRE härliga bloggkompisar. Missy Elliot Fröken Evans och Storasyster har alla förärat mig med denna:

Min uppgift har därefter varit att välja sju andra Brillianta Bloggare och skicka utmärkelsen vidare. SKITSVÅRT JU! Alla bloggar jag läser varje dag är ju brillianta. Det är ju därför jag läser dom. 😛 Dom tre som gav mig utmärkelsen är ju bra exempel på såna:

Missy Elliot skriver så härligt och roligt om sin familj och minimannen så man inte kan låta bli att läsa.

Fröken Evans, läraren som delar med sig av sina dagar, sina boktips och sitt liv i den norrländska skogen på ett härligt sätt och så vem som helst blir glad!

Storasyster som har inte mindre än fyra barn att ta hand om men ändå hinner skriva kul och underhållande i sin blogg.

Så nu – när vi varit hemma i en hel vecka – kommer mina sju favoritbloggar… (jag har fler jag följer, men det var ju sju jag skulle välja…)

 • Cia – My Secret Window – Min admin och WonderWomen, som hon själv säger. Väldigt duktig på det där med webdesign och sånt man knappt klarar av själv. Och självklart en mycket läsvärd blogg!
 • Sofie – On the inside – Makens kusin, utflyttad norrlänning, trevlig tjej! Här läser jag varje uppdatering!
 • Marias Huvud – En helt underbart vacker kvinna som bara lyser av levnadsgläde. Och det syns på bloggen.
 • Jennie C – Om livet i Grekland – En blogg av en svenska som gift sig med en grekisk man. Intressant läsning, åtmistone om man som jag gillar Grekland, men bara är där på semester!
 • Malin – Funderingar kring vuxenlivet – en nätkompis till mig som har en på dagen lika gammal son som jag. Vi ”lärde känna varandra” i samband med när de små och precis kommit ut ur magarna, har jag för mig… Men hennes blogg blir inte som min, eftersom hennes son inte utvecklas som alla andra barn!

 

6 kommentarer

 1. Maria

  Tusen tack *rodnar* 😳

 2. Gunilla -nillisen

  Tack söta, rara Linda 😀

 3. evans

  Åh, vad snäll du är! Jag blir ju för tusan rörd till tårar här framför datorn 🙄 Måste kolla in dina andra bloggtips också. Verkar spännande!

  Ha det så skönt i solen!

 4. Mums

  Tack så jättemycket!

 5. Cia

  Hittade en eventuell ny favo tack vare din lista 😉

 6. Sofie

  Tack för nomineringen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑