Vacker vinterskrud

prästgården-januari

Gårdagen var en fantastisk dag. Den första riktigt soliga. Första dagen man verkligen kände att NU  – nu vill jag ut. 

Maken var bättre. Och min nacke helt bra. Dock har maken varit nog så generös då han delat med sig av lite snor till mig så jag hade också en snornos – dessbättre med pigg kropp.

Så det fick bli familjepromenad.

Tog flera fina foton – men eftersom jag vet att det inte duggar tätt av vackra bilder i januari/februari så sparar jag några på lager och lägger ut dagar jag inte har färska att bjuda på. Den ovan visar prästgården i vacker vinterskrud

Förutom prommis så började vi bygga ett 1100-bitars 4d-pussel, jag shoppade vinterjogginkläder och så beställde vi thaimat till middag.

Idag snorar jag möjligen lite mer. Och halsen skrapar – men kroppen är ännu pigg. Hoppade dock över jogging dels på grund av halsen och dessutom för att det har vräkt ned snö. Gissade på oplogade springvägar. Vilket var rätt tänkt. Vi tog en ganska pulsig promenad istället.

 

 

4 kommentarer

 1. Maria Eliasson

  Trots att jag inte är något fan av vintern så måste jag erkänna att det ser alldeles fantastiskt ut. Wow, vilken bild. T.o.m så att jag blir sugen på att vara ute i det där vädret 😉

 2. Åsa

  Härlig bild! Här har det varit riktigt gråväder i flera dagar nu… deprimerande värre!
  Och du, hälsa maken att det är bättre med en kråka i näsan eller med en skata i sängen 😉

 3. Matts

  vilken härlig scen . otroligt vackert

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Underbart foto! Även här var det strålande sol, men lyckades inte riktigt fånga det i min mobil… dock väldigt skönt med en rask promenad, var på tok fär länge sedan, å nästa gång hoppas jag att kroppen är kry nog för löpning! 🙂 Å ang sängarna så är barnens sängar inge vidare för min rygg så jag låg kvar å myste, för tids nog vill de ändå inte sova hos mamma… KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑