Vår julafton 2014

 

Så här såg vi ut på julafton i år…

julafton

julafton6

Jag i rött från topp till tå…( den här bilden från närmare halv tre på natten så nu har frisyren hunnit bli lite mindre städad än på första bilden!)

Vi började vår julaftonhemmaplan. Grötlunch. Småfix. Fraktade iväg lite klappar dit vi skulle fira på kvällen. Och så blev det självklart Kalle Anka i TV-soffan. Sen klädde vi oss varmt – det var minus 22 grader – och promenerade iväg en kilometer till firarstället: Hos makens morbror med familj. Vi blev 10 pers, totalt

julafton1

Vackert dukat… och iskall snaps:

julafton2

Och efter en lång och god julmiddag – med allt som ska ingå, och lite till –  blev det tillslut klapputdelning. Ingen tomte dock…

Ungens hög växte snabbt högre och högre…

julafton3

Och det var en mäkta nöjd unge när han öppnat alla klappar.

Även jag hade varit galet snäll, uppenbarligen.

julafton4

Med ett rosa underställ i Merinoull från Kari Traa ska jag väl slippa frysa på mina vinterjoggingsvängar. Fick dessutom mer musik  (Sabaton— weeee) som jag kommer springa många mil till. Väskan på bilden är också ny… Cool va? (både underställ, väska och musik från maken – han visste precis vad jag ville ha!!! ) Lite annat smått och gott blev det också… ungen hade gjort oss en tårtspade och köpt mig en bok. Åt sin far hade han fixat en tröja och Lacoste luktagott!,  Jag fick också en sjal, som passar till vårskinnjackan, viner, annat drickbart, köksatiraljer och lite sånt… Och så den väldans fina sänggaveln vi fick lagom till advent. TACK så väldigt!

Framemot midnatt packade vi sparkarna fulla och drog hemåt i kylan. Fortfarande samma gradantal utomhus… FRISKT!

klappfrakt

Hemma väntade OBH-tomten. Maken fick full uppsättning till köket från EcoKitchen-sortimentet  (från mig) . och tillsammans fick vi en härligt lyxig matberedare  även den från OBH …

 

julafton5

julafton7

Ungen han testa lite av sina klappar och sådär än 02:30 la vi våra trötta huvuden på kuddarna – efter en helt magisk julafton!!!

4 kommentarer

 1. Pia

  Ni verkar ha haft en riktigt härlig Jul!
  Ett sådant underställ vill jag också ha 😉
  Ha en fin dag!
  Kram

 2. Pernilla

  Snyggaste understället hittills!!
  Jag fick en köksmaskin!! Men bara bak-delarna. Resten vill jag inte ha och har ingen användning för. Inte till den maskinen i alla fall. Då ska man ha en sådan som du fick. Den har allt va?
  /P

  Svar: Ja det tror jag den kan.. den känns grymt rejäl… jag bakar ju aldrig så jag är mer brydd om matlagninsdelarna…

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Meeeen så braiga och fina klappar! Kari traa är underbart, ligger i mitt nya ställ och slappar i soffan nu efter att ha städat undan julen hela dagen lång och förberett inför makens födelsedagsfirande i morgon 🙂 KRAM!

 4. Åsa L

  Åh vad roligt och vad fin du var i rött. Och vad grabben vuxit på sig, har inte sett honom på länge 🙂
  God fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑