Vardag

wpid-2013-07-29-19.18.09.png

Jaha… så var det dags igen: Upp och (helst inte) hoppa redan före sex. Avskyr sånt. Men det gick det med. Och dagen gick bra den också. (Bara fyra kvar till mer semester)

Sen var jag tvungen att fylla på kylen lite… ingen har ju ätit hemma i lägenheten sen slutet på juni så det nästan ekade när jag öppnade dörren. Tur jag fick frukost och lunch på jobbet.
Unnade mig också 8,8 km terräng (på betydligt sämre tid än sent i går kväll) innan det blev (fusk) middag… för hur kul det än är att fixa i köket så är det inte roligt att fixa åt bara en person.

image

Men det funkade det här med…

image

Solig middag på balkongen och nu känner jag hur jäkla trött jag är…

Men jag måste ändå ”roa” mig med detta:

image

En stor horisontell spricka på vänstra hälen tar som oftast ihop under natten men spricker upp igen under dagarna. .. nu hoppas jag detta hjälper.

Här lär sen inte hända mer än att soffan nöts till Lotta på Liseberg

5 kommentarer

 1. Lillkakan

  Gött:0))
  Idag har vi inte gjort mycket…. Jag har lite ont i halsen… Lilleman nyser….. Ja så e det

 2. Soffie

  Va skönt att du snart är ledig igen…den soppan har jag kollat på i affären,nu får jag köpa den då 🙂

  Svar: ja som käk när man är själv, eller som snabb lunch, var den bra. Fast jag kokade ris till.

 3. Camilla

  Hm, ja det kanske till och med kan kännas lite ”onödigt” med en jobbvecka mitt i ledigheten, men jag förstår att ni delar och att semesterdagar måste räcka. Jag är inne på min tredje jobbvecka nu, men njuter av varma sommarkvällar och (långa) fika- och lunchraster utomhus på dagarna. Jag testade att springa i går kväll…. 25 grader varmt! Apuh! Det kändes som att luften inte kom ner ordentligt i lungorna och jag fick nästan tryck över bröstet. Nej, jag gick som vanligt kanske hälften. Däremot sista kilometern fick jag in någon skaplig jogglunk. 3 små kilometer till, alltid något… 🙂

  Svar: Nej onödigt känns det inte… jag var ledig en halv vecka före maken – sen har vi haft fyra veckor ihop – nu är han ledig när jag jobbar en vecka och sen blir jag ledig två veckor till närhan börjar jobba. På så sätt täcker vi hela sommarlovet från start till slut förutom 12 dagar. Och dom tar/tog farmor handom (sex före vår semester och sex efter). Jag känner mig på nåt sätt ganska ledig ändå nu – gör vad jag vill på kvällarna (typ joggar) och behöver inte tänka på vardagsfix och sånt.. och sen blir jag mer ledig.. så jag tror det kommer kännas som att jag varit ledig i nästan 8 veckor när det är dags att börja jobba ”på riktigt”

 4. Junitjej

  Vad skönt att du väntar mer semester!

  Svar: Jag tycker väl också att de är fula fortfarande och tycker därför att man inte kan ha på sig dom överallt.

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Compeed är supert, min räddare i nöden. Dock ingen löpning här, är fortfarande förkyld å seg, men i morgon så hoppas jag verkligen att jag törs mig ut… KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑