Vårtecken även här uppe

videkissar1

I helgen plockade jag videkissar… det har jag nog inte gjort i början på mars förr.

Och tillsammans med en bukett tullisar och helt fram-tinat blåbärsris (som jag också plockade med mig från promenaden) blev det en mycket vårig och fin bukett:

videkissar2

Snömängden är liten för att vara mars. Såg foton från mitten av april i fjol… det var ungefär samma mängd nu. Nu säger det visserligen att det ”ska ta fast” framemot helgen… och jag antar att bara för att det smälter och har varit åtta grader varmt under helgen, och ska fortsätta så några dagar till,  så kan vi inte räkna med att bli utan snö tidigare än normalt. Men när det har tinat som det har så börjar man ändå längta – även om skidorna bara varit på två gånger hittills i vinter…

Måndag igen.

Och fem veckor till ungens påsklov.

 

4 kommentarer

 1. Lillkakan

  Lite synd att snön försvinner ….
  Men men… Bakslag kan komma :0) minns när min kusin föddes 18 mars… För 19 år sedan… Syrran å jag skottade för glatta livet:0) tror det kom över en meter då!
  Trevlig måndag!!

 2. Junitjej

  Underbart med vårtecken!

 3. Camilla

  Åh, så fint med kvistarna ihop med tulpaner.

 4. Pernilla

  Jätte fina! Vilja härliga färger det blev tillsammans.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑