VATTEN i massor

Helgen som var innehöll många varningar om höga vattenflöden i dom Norrbottniska älvarna. Och det var verkligen gott om vatten i den lilla älven som rinner nära Lilla Gula Huset. Här är inte mycket vatten alls sommartid. Men nu brusade det på mer än häftigt. Inget man hade velat ramla i….

Och idag har jag ÄNTLIGEN fått göra premiär i korta tights på joggingturen. Som jag längtat. Och då klämde jag dessutom i med årets snabbaste tid. 25.17 på halvmilen. Jag satsar på under 25 innan sommaren är slut. Fast jag brukar börja jogga längre sträckor nu när det torkat upp i skogen så full koll på 5km-svängen kommer jag nog inte ha…

2 kommentarer

  1. Camilla

    Bra jobbat! 25 min på 5 km är jättebra!!!

    Svar. Fast jag är inte där ännu…. några sek. till att plocka! Och i ärlighetens namn saknar jag ca 100 för att det ska bli fem km. Det är ”bara” 4930 eller nåt sånt…

  2. Linda aka Javamorsan

    Oj det var vatten det ja. Jag hoppas på en härlig sommar över hela landet snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑