Vit som snö

Här ser det ut att bli en strålande dag igen. Dom som har sportlov har fått en fin början på veckan. Tyvärr jobbar både jag och maken. Så bus var bara ledig igår, måndag. Och så får han ledigt fredag – med sin farmor. Men, men… semesterdagarna räcker inte till allt man önskar – så är det bara!

5 kommentarer

 1. Camilla

  Oh, vilken underbar bild! Såå fin!

 2. annas Perssonliga

  Härlig bild!!

  Jag ska bli som du när jag blir stor 😆 Först hade jag tänkt att läsa till lärare men eftersom jag trivs så bra inom förskolan blir det troligen förskollärare. Jag är barnskötare nu men känner att jag vill ha en högskoleutbildning.

  Ha en fin dag och håll fötterna torra 😉

 3. Sofie

  Vilken lacker bild!

 4. Cia

  Nej Det är lite trist… Mer semester åt folket. 😉

 5. Gabbi

  Maj Gadd!!!
  Vilken underbar bild!!!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑