Wc to be

Arbetet med att bygga ett till (pyttelitet)rum samt installera en till toa i det fula rummet nedanför trappan i Lilla Gula Huset går vidare.

Nu är  avloppsrören och väggarna på plats, elkablarna är dragna och jag ska gå och spackla vidare….

Snart dags att börja måla och greja. Och så ska det läggas klinkers på golvet inne i blivande Lilltoan.

4 kommentarer

 1. Cia

  Shit va bra kan man säga!

 2. Camilla

  Jag tycker om dina WC-inlägg, eftersom vi har planer på att göra en toalett i en del av vår tvättstuga… vi har bara en toa för tillfället och det är lite i minsta laget, då vi ibland är 3 st och ibland 5 st hemma.
  Är så nyfiken på bilder från er resa, men jag får väl hejda mig lite till.
  Hi hi… ser att du redan börjat räkna ner till nästa års semester. 🙂
  Jag längtar verkligen till nästa sommar, som förhoppningsvis ska bli en sommar då jag är frisk, stark och mår bra. 🙂

  Ja det kommer komma bilder. MAssor. men jag skriver ihop dagboken innan jag redigerar fotona. Jag gör ju – som jag sagt tidigare – färdiga a4sidor med foton till fotoboken och därför villjag veta hur mycket text det handlar om innan. Så jag har faktiskt inte alls börjat kika på fotona. Men det kommer. har skrivit dagbok till och med första lördagen. så det är kvar 2/3 att skriva…

 3. Åsa

  Det tar sig! Kommer säkert att bli görbra!

 4. Jennie

  Vi brukar flyga till Limnos, tar dryga 15 timmar med båt från Lavrio (utanför Aten). Flyget tar 35-40 min. Vi brukar boka tidigt då är biljetterna ganska billiga. Flyger man från Sverige är det bättre att åka till Thessaloniki eller Kavalla och ta båten därifrån.
  Väntar på bilder från er resa. Hoppas ni hade det underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑