Allt som inte är stulet kommer tillbaka…

mp3

Tjoho.. nu är den återfunnen.. min Mp3-spelare. Men det var inte jag som hittade den. Det var bus. När han skulle söka efter tuggummi i min jobbrygga. Det konstiga är att jag hade letat genom väskan redan. TRE GÅNGER. Och då hittade jag minsann ingen spelare…

Nåja. Huvudsaken den är tillbaka. Den funkar så bra så jag vill inte mista den!

6 kommentarer

 1. Cia

  Tja kanske är det därför bara barn hittar till Narnia!?… De har helt enkelt bättre förutsättningar för att hitta saker.

 2. Cinsaga

  Hittade in hit och tänkte bara säga gókväll ! Vilka ursöta saftetiketter !!!

 3. trollmor

  Ibland brukar jag undra omdet är något oknytt som skojar med en när det blir så där när man letar flera gånger på samma ställe och inte hittar.
  I lördags hände det så med mina solglasögon ! Letade igenom väskan tömde den till och med upp och ned inga solglasögon.
  På natten när jag skulle hem från surströmmingsfesten så stoppade jag ner handen för att ta upp nycklarna , vad fick jag i handen jo solglasögonen och då tyckte jag det var lite läskigt faktiskt. Det händer så ofta sådana saker för mig.
  kram ewa

 4. Kraaam

  Hahaha – det är tur du har den lillkillen 🙂

 5. MissyElliot

  Ofta är det så att om man förlagt något ska man skicka busen och leta. Det har en förmåga att hitta ALLT!
  😉

 6. Petra

  Visst är det ganska otroligt hur man kan leta sig fördärvad efter något som sedan hittar just precis där man har letat… Undrar just vad det är för ett litet spratt hjärnan utsätter en för då…. Ett svart hål just där och då liksom 😛 // Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑