En arbetsdag olik andra

Idag har jag struttat runt i högklackat hela dagen. DET är kul att kunna göra på arbetstid. För det är ju liksom nåt som inte passar så bra på mitt jobb. Men idag, och imorgon, har vi planeringsdagar. Vi sitter och lägger upp höstens arbete,  går genom vårens, funderar, stöter och blöter, pusslar med tider och aktiviteter och sånt.

Det är rätt skönt att göra nåt annat ibland. Men samtidigt känns dagarna rätt långa då man är van att jobba lite mer fysiskt hela dagen.

Fördelen är ju då att man kan gå omkring i snygga kläder (läs: opraktiska kläder för att arbeta i barngrupp och vistas mycket utomhus) och får äta lunch ute på restaurang.

🙂

3 kommentarer

 1. Åsa.S

  Visst är det kul att kunna klä sig snyggt ibland på jobbet. Själv är jag ju undersköterska, och går i ful ”uniform” hela dagarna. Då är det kul att klä upp sig lite när det är nån utbildningsdag eller så.
  Ha det fint!!

 2. therre

  Alltid något, du var duktig på att tänka positivt! 🙂 Hihi.

 3. Cia

  Själv går jag praktiskt klädd men undviker att se lodig ut. Det skulle chefen nog inte gilla 😉 Lyckas inte gå i högklackat!!! Ont i knä och höft Men som sagt det är skönt att gå i mysiga mjukiskläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑