Jag tänkte…

Tanken är att jag ska städa. Dammtorka lite… Jag har liksom mentalt förberett mig på att ta tag i detta. Likväl är det som att rumpan fastnat i stolen framför dataskärmen. Men tanke och handling är liksom inte samma sak.. inte just ikväll.

Jag surfar istället runt på alla sidor jag redan kollat in och sen söker jag på andra nonsens saker. Och snart är Bolibompa slut och jag har inte ens BÖRJAT dammtorka.

Tänk om man hade sån där telekinesisk förmåga. Då hade jag tänkt iväg dammtrasan över våra dammiga möbler just nu…Nåja.. jag har i alla fall gjort bort dammsugningen. Det skedde dock med vanliga muskelansträngning.

5 kommentarer

 1. trollmor

  Tycker det ofta blir så att handlingskraften inte hänger med tanken.
  Ikväll hade jag tänkt skriva ut fakturor men just nu orkar jag bara inte.
  Kram ewa

 2. MissyElliot

  Åh, så tänker jag ofta….Och lika ofta står jag där fast i marken utan att telekinesförmågan behagar sätta igång… 😥

 3. Petra

  Ha ha ha, jag vet precccciis hur det där är, jag har mentalt förberett mig i flera veckor nu… Jag måste putsa fönstrerna, men på något sätt kommer det alltid något i mellan… // Sol på dig, men inte på dammet

 4. Cia

  Jag brukar vara rätt mör när jag kommer hem från jobbet. Så jag lägger mig ner med lappen i knät…bara för att varva ner en stund. Sen varvar jag helt plötsligt ner hela kvällen. 😕

 5. ejmis

  Så lätt att fastna i något som är roligare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑