Julklappstips: Baglight – lyser upp din handväska

baglight1

Här kommer ett litet julklappstips.

Jag läste på Lilla Gummas blogg om dom här

Baglight

Det handlar alltså om en liten lampa man sätter i sin väska – och som tänds när man öppnar väskan.

Bär man, som jag, omkring på halva bohaget (nästan),  och lite till man kan komma att behöva när man minst anar det är det liiite svårt att hitta det man söker emellanåt. Så en sån här ”uppfinning” lät ju superduper.

Jag bestämde mig genast för att shoppa – en rosa, såklart. Men sen föll den shoppingen i glömska. Tills här om dagen. Jag klickade in mig på sidan och upptäckte att i oktober månad kan man köpa den rosa för halva priset: 64,50… Weee.. jag skyndade att beställa. Två!!!

Dom kom två dagar senare.

baglight2

 

Laman har ett off-läge. Ett on-dito och så det automatiska läget: det som tänder när man öppnar väskan.

Och gissa vad???? Det funkar.

baglight3

Jag fäste lampan i en dragkedja på insidan av min gigantiska skinnrygga. Och varje gång jag öppnade tändes lampan. Haha…

 

baglight4

Jag blev dock fundersam över huruvida den faktiskt släcktes nån gång. Så jag satt och smygkikade ned i väskan för att undersöka saken närmare, bara för att konstatera: Den släcks på en liten stund.

Så fiffigt.

baglight5

Detta är inte ett sponsrat inlägg, även om man skulle kunna tro det, Jag tillhör inte bloggarna som blir sponsrade! 🙁   – men jag tänker ändå tipsa er om denna braiga lampa. Till dig själv, eller till någon som – likt mig – har massor i väskan och kan behöva lite ljus där nere bland prylarna.

 

5 kommentarer

 1. Åsa

  Men du vad najs! det behöver jag verkligen också, särkillt nu när det är så mörkt. Får kolla upp och beställa!!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Men vilken smartig grej, jag står ofta å letar i min väskas virrvarr å önskade jag såg nått… Bra tips! KRAM

 3. ::Ulle::

  Den där såg jag i någon amerikansk blogg och blev intresserad av. Jag köper alltid väskor med ljus insida för jag hatar att rota runt en kvart efter nycklar etc. Kul att den finns i Svedala OCH att du säger att den fungerar som man tror den ska fungera. :mrgreen: Får kanske klicka hem en!

 4. Erica AKA Tomtens Dotter

  Smart. Det blir en till mig och en i julklapp till syster .

 5. Alma

  Hej! Vad kul att du gillade den! Tack för ett super fint inlägg 🙂
  /Alma på Baglight

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑