Mitt i veckan

ryssgraven3

Onsdagen bjöd på morgonjogg. Det var 17 grader när jag for (vid tjugo i åtta på morgonen) En dryg halvtimme senare var det 19,4. Tempen föll snabbt. Men det var skönt.

Jobb.

Sol.

Lunchprommis. Bilden är från då. Ryssgraven i vintersol

(saxat från http://www.sverigeferie.se/kalix/ – Midt i Kalix sentrum ligger en massegrav med svenske og russiske soldater fra 1808 og 1809 års krig. Kriget var det siste kriget Sverige deltok i. Både i første og andre verdenskrig var Sverige nøytral og deltok ikke.

Stängning på jobbet.

Gomiddag hemma (rester från julafton: Tjälknöl tillsammans med färdig potatisgratäng – bara att slänga in i ugnen, mat på 45 minuter. Perfekt när jag jobbade sent och maken hade möte till lika sent)

Och sen lite softande så där bara…

I morgon är det veckohandling som står på listan att göra efter jobbet. Och bus har Kemiprov – om atomer, molykyler och annat skoj… Ibland undrar jag om det är fyran han går i…

 

6 kommentarer

 1. Matts

  nu blir jag besviken har kommenterat dig varje gång men jag ser att dret verkar inte fastna, det är något fel på läsaren, inte mig utan webläsaren jag har

  Svar: Men den här kom ju fram! 🙂

 2. Soffie

  Å vad vackert,vi har med haft sol idag och kallare än det varit på länge men vi har varmt jämfört med dej bara -8

  Svar: Ja vacker så man nästan storknar.. Och idag har vi bara haft fem grader så det var jätteskönt ute…

 3. Pernilla

  Wow vilken bild. Helt fantastiskt!
  /P

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Superfint foto….

 5. Camilla

  Fy tusan så kallt! Jag har minus 13-14 som lite gräns för skidåkning… gärna inte kallare än -10, men det beror ju på hur kallt det blåser också. Bra jobbat! Vad lyssnar du på förbokning nu?

 6. Camilla

  Bok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑