Påskigt

påskpyssel1

Så var det dags för att låta barnen på jobbet påskpyssla lite. Dom älskar att pyssla. Speciellt om dom får använda limpistolen! Och – som synes – håller vi inte på med färdiga ”mallar” på mitt jobb. Nä fritt skapande gäller.

Vi har dock bidragit med material som anas påsk – gula kulor, ögon, hattar, fjädrar, ofärgade ägg…. sen får kreativiteten flöda. Resultatet blir en härlig samling alster där varenda skapelse är helt unik.

påskpyssel2

påskpyssel3

påskpyssel4

Självklart behöver ingen pyssla.. några av våra minsta bojkottade dagens aktivitet och tyckte att utevistelse var långt mycket mer lockande än att ta på förkläde och ge sig i kast med limspateln och fjädrarna.

Idag är det få knop på hemmaplan. Jobbat sent. Och vi gjorde bort påskhandlingen igår. 🙂 Har dock letat fram en kläder, smink och peruk som kan passa en påskkärring. För i morgon är det påsksånger på schemat. Och då kommer maran och sjunger med barnen.

2 kommentarer

  1. Pernilla

    Jag har plockat fram ett helt gäng kycklingar som ser ungefär likadana ut. Den äldsta är från henne som fyller 25 år i år.
    /P

  2. Camilla

    Underbara! Mamma har kvar några som jag gjorde i förskolan/lågstadiet. Mina bonusbarn har varit dåliga på att ta hit pyssel, så vi har faktiskt ingenting efter dem. Kanske Meya kan pyssla lite till oss. Det är så himla kul med hempysslat pynt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑