Spotify hittade Powerwolf åt mig

Jag tillhör kategorin som fortfarande som fortfarande KÖPER vissa skivor.  (inte allt, men sånt som jag vill ÄGA) Jag har samlat på skivor så länge jag minns och vår CD-samling har växt över vad vi har plats för. (LP-delen hann inte bli så stor.. jag är ju inte sååååå gammal.)

Jag gjorde ett inlägg om just CD-samlandet för inte allt för länge sen – det finns här: https://www.candygirl.nu/samlande/

Men trots att jag inhandlar skivorna fysiskt så är jag ju ändå levande i den digitala tiden. Jag lyssnar på poddar, jag streamar musik (dock sällan film – där kommer samlandet in igen), hör oftast Mix Megapol via webben/mobilen och jag nyttjar såklart Spotify.

Jag älskar verkligen Spotify… och jag älskar min bluetooth-högtalare Audio pro Addon T10 som vi har i Lilla Gula Huset. (ja jag har en liten bärbar också som är super… den i länken ovan flyttar man ogärna på). Så bra ljud, så lätt att ansluta, så bra bas, så super helt enkelt…

Och det jag gillar mest med Spotify är funktionen att fixa sk ”radiokanaler” utifrån artist eller låt. Och så gillar jag verkligen tipsen dom själva kommer med. (jag är skit-lat på fixa egna spellistor.. det gör ju så andra bra utan att jag behöver anstränga mig)

Idag fick jag tips om en ny skiva  Blessed & Possesed med Powerwolf – och det baserat på att jag är Sabaton-fan.

En grupp jag missat totalt… kom med första skivan 2003

Så här står det på wikipedia:

Powerwolf är ett tyskt/rumänskt power metal-band, grundat 2003 av
C
harles och Matthew Greywolf. Gruppen är känd för sin mörka tematik,
både musikaliskt och textmässigt, vilket skiljer sig mycket från traditionell
power metal. Bland gruppens ämnen textmässigt, förekommer ofta
rumänska varulvs-legender och mörkare religiösa sagor, det senare
dock ofta på ett ironiskt sätt
.

 

Sex album har dom släppt.. eller fem.. det sjätte kommer den 17:e i Sverige. 

http://cdon.se/musik/powerwolf/blessed_%26_possessed-33241501

blessed_possessed-33241501-frntl

Det SKA jag ha i min samling. Men jag måste också lyssna in mig på dom tidigare– via Spotify, såklart :-). Så jag vet om det är några fler som måste inhandlas, FYSISKT.

(och om någon undrar.. ja jag har självklart Premium. Artister ska ha sin del dom med…. jag vill inte jobba gratis – då ska dom inte heller göra det!)

 

1 kommentar

  1. Pernilla

    Förstår glädjen i samlandet men jag har lämnat den delen av mitt musikliv. Tillslut kan man ju inte ha alla skivor någonstans och ska de inte finnas tillgängliga, kan man lika bra söka musiken på annat sett.
    /P

    Svar: Så sant… och många gånger väljer jag att lyssna vi tex Spotify istället för att ta fram den fysiska skivan. MEN att äga den man verkligen vill – att kunna sitta i soffan med texthäftet, läsa, lyssna..det blir liksom inte samma sak att söka rätt på texterna på nätet… Och vi har verkligen inte plats för mer. Har två fulla bokhyllor med skivor – och då har vi ändå burit ned kartongvis i förrådet… men sälja bort? Never ever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑